top of page

allergoSMART Gruppe

Public·68 members

Mən internet aləmində rahat və təhlükəsiz bir künc

Salam dostlar! Mən internet aləmində rahat və təhlükəsiz bir künc axtarıram. Bunun üçün saytın istifadəçi siyasətinə, məlumatların idarə olunmasına və ümumi atmosferinə baxıram. Bəzi platformalar elə isti və mehriban mühit yaradır ki, orada olmaq xoşdur. Digərləri isə soyuq və qapalı görünür. Azərbaycanda bu cür isti və istifadəçiyə açıq platformalar hansılardır? Öz müşahidələrinizi bölüşsəniz, şad olaram.

9 Views
Lilit Relis
3 days ago

Bilirsinizmi, həyatda bəzən elə anlar gəlir ki, siz nə istədiyinizi dəqiq bilmirsiniz. Sadəcə bir şey axtarırsınız, amma nə olduğunu təsvir edə bilmirsiniz. Bu hisslə mən də son bir neçə aydır ki, müxtəlif platformaları gəzir, maraqlı məkanlar axtarırdım. Bəzən elə bilirdim ki, tapmışam, amma sonra məyus olurdum. Və nəhayət, bu gün başa düşdüm ki, mən əslində nə axtarırmışam. Mən rahat, səmimi, insanı yormayan, eyni zamanda da maraqlı və dərin bir məkan axtarırmışam. Və onu tapdım. Həmin məkan ünvanındadır. Bu səhifəni ilk dəfə açanda elə bildim ki, bu, sadəcə adi bir saytdır. Amma bir neçə dəqiqə keçdikcə, gəzdikcə, araşdırdıqca anladım ki, yanılmışam. Bu platforma xüsusidir. Onun enerjisi fərqlidir, ruhu fərqlidir. Burada olan hər şey o qədər ürəklə hazırlanıb ki, insan bunu hiss edir. Mən bu saytda saatlarla vaxt keçirirəm və heç vaxt bezmirəm. Əksinə, hər dəfə oradan təzələnmiş, enerji dolu ayrılıram. Bu platforma mənə elə gəlir ki, gündəlik həyatın sıxıntılarından qaçmaq üçün ən yaxşı yerdir. Mən artıq onu gündəlik istifadə edirəm və hər dəfə yeni bir şey öyrənirəm. Düşünürəm ki, hər kəsin həyatında belə bir məkan olmalıdır — sakit, rahat, anlayışlı.

bottom of page